Kontakt

sport-edu.org
Moja adresa:
Država: Hrvatska
Ulica: Gojlanska 17
Poštanski broj: 10000 Zagreb
E-mail: zeljko.burcar@zg.t-com.hr
Mob.: +385 91 2851 377


Imate sugestiju, kritiku ili prigovor?

Ukoliko imate bilo kakav upit, sugestiju ili kritiku a odnosi se na naš web ili jednostavno želite komunicirati ili surađivati, javite se. Ispunite donji web obrazac i pošaljite Vaš upit. Naravno, možete komunicirati i preko podataka koji su prikazani na vrhu stranice, kontaktom na mobitel ili direktno na e-mail adresu.

Vaša privatnost

Vaši osobni podaci koje ste prikazali prema nama te Vaš upit ostaju u diskreciji. Koristiti će se jedino kako bi Vam se odgovorilo na Vaš upit. Vaši podaci se neće davati nikome izvan ove tvrtke.


Dobrodošli na sport-edu.org

Nakon višegodišnjeg publiciranja radova u papirnatim časopisima sazrjelo je vrijeme za elektronički oblik. Naša je MISIJA  učiniti Vam dostupnima znanstvene i stručne radove koji Vam mogu pomoći u pisanju seminarskih, diplomskih i ostalih stručnih i znanstvenih radova, a za njihovo čitanje u knjižnicama ste trošili dosta vremena.

Naša je VIZIJA izgraditi jednostavan način pristupu člancima iz područja sporta i obrazovanja.


Izjava o privatnosti

Imena i adrese e-pošte ušli na ovim stranicama koristit će se isključivo u navedene svrhe ovih stranica i neće biti dostupne za bilo koju drugu svrhu ili bilo kojoj drugoj osobi.

Sadržaji ove stranice zaštićene su autorskim pravima autora i/ili nakladnika koji je rad publicirao i ustupio.

Članci su na engleskom jeziku osim ako na članku nije označeno da je na hrvatskom jeziku.


Izgubili ste lozinku?

Ispunite donji obrazac za obnovu korisničkih podataka.Sva prava pridržana: Željko Burcar © 2011 / Stranica napravljena od : zvagudesign.net Početna stranica O autoru Bibliografija Kontakt